Herbahealth


Huvudsida


Nyheter


Beställ produkter


Om oss

Herbahealth säljer teststickor för avacerade vattenanalyser med ett enkelt handhavande.

Herbahealth är återförsäljare av Integrated Biomedical Technology Incorperated produkter i Skandianvien och Italien. Herbahealth har 15 års erfarenhet av reagensstickor.

Herbahealths största kunder är dialysavdelningar som använder teststickorna för att säkerställa att det inte finns rester av kemiska rengöringsmedel (Dialox, Natriumhypoklorit, Puristeril, Citrosteril mfl) kvar i dialysmaskiner och vattenreningssystem efter kemisk desinfektion. Teststickorna används även av hemhemodialyspatienter.

Vi säljer även till kommuner för kontroll av dricksvatten och privata företag inom vattenreningsbranchen.


Teststickorna används för att mäta totalt klor och hårdhet på inkommande dricksvatten till dialysavdelningar. Vattnets hårdhet mäts efter förbehandlingen för att säkerställa att avhärdaren i vattenreningssystemet fungerar. Vattnet skallvara mjukt, noll i hårdhet. Om vattnet är hårt skadas anläggningens vattenreningsfilter. 

Totalt klor skall kontrolleras efter vattenrenaren på dialysavdelningar, gränsvärdet enligt Läkemedelsverket är 0,1 mg/l.

Se produktbladen för detaljerad information om teststickornas användningsområden.

Integrated Biomedical Technology Incorperated (IBT Inc) är ett amerikanskt företag som har patent på teststickor för olika kemiska ämnen. De har en egen produktions- och utvecklingsavdelning.
www.ibtbiomed.com

Gunnar Malmström är ägare av Herbahealth och  kundansvarig för Skandinavien och Italien.

 " Jag har 30 års erfarenhet som medicinskteknisk ingenjör inom dialysområdet. Jag arbetar med service av dialysmaskiner och vattenreningssystem. Jag anordnar årliga seminarier om Svensk läkemedelsstandard, dialyskapitlet för dialyspersonal. Kontakta mig för referenser och information om teststickorna."

 

Herbahealth anordnar specialinriktade uppdragsutbildningar inom medicinsk teknik; medicinteknisk säkerhet, dialysteknik, vattenrening. Kontakta mig för offert.

Herbahealth organisationsnummer är 5704031474. Företaget har F-skattsedel. Mobiltelefonnummer: 0707 373901

HerbahealthTelefon: 0707373901Webbplatskarta